Uusi liike aukeaa Näsilinnankadulle!

TIK Salonki avaa ovensa Näsilinnankatu 24:ään lokakuussa viikolla 41.

Haluamme luoda kokonaisvaltaisen hyvänolon keskuksen erityisesti urheilijoiden, muusikoiden ja näyttelijöiden tarpeisiin sekä kaikille niille, jotka haluavat hetken itselleen kiireisen arjen keskellä. Varasit sitten itsellesi ajan parturi-kampaamopalveluista tai kosmetologipalveluista, olemme sinua varten ja haluamme luoda sinulle hetken, jolloin voit vain olla ja nauttia ajastasi. Kokonainen muodon muutos, hemmotteluhoito tai pelkkä hiusten pesu ja föönaus, teemme sen sinulle ajan kanssa.

Olemme paikan päällä liikkeen auettua arkisin klo 9-17 ja lauantaisin 9-13, jolloin aikoja saa ajanvarauksella ja ilman. Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan. Ajan voit varata silloin kun sinulle parhaiten sopii kätevästi nettiajanvarauksestamme.

Ottamalla yhteyttä riittävän ajoissa, olemme varattavissa palvelukseen myös kokonaisille seuroille ja tiimeille esim. kisamatkoille tai voimme järjestää liikkeessämme sovittuna ajankohtana yksityistilaisuuden esim. yrityksille ja ryhmille.

Tulevissa postauksissa pääsette kurkistamaan kulisseihin ja näkemään miten remontti edistyy, mitä valikoimastamme tulee löytymään ja mitä palveluita tarjoamme liikkeen avauduttua. Liity seuraajaksemme facebookissa ja instagramissa, jolloin saat reaaliaikaista tietoa mitä liikkeessämme tapahtuu, tulevista tapahtumistamme, kampanjoistamme sekä tulevista tarjouksistamme. Sekä ennen kaikkea siitä, mitä tytöt liikkeessämme teemme ja saamme aikaiseksi.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme sekä seuraamaan juttujamme somessa. Seuraamalla meitä saat tietoosi myös liikkeen tarkan aukeamispäivän!

Leave a Reply