KEVIN.MURPHY tutuksi

Olemme valinneet liikkeeseemme käytettäväksi KEVIN.MURPHYN hiustuotesarjan, joka kantaa perustajansa nimeä. Kevin Murphy on yksi maailman arvostetuimpia session stylistejä ja on luonut uraa jo yli kaksikymmentä vuotta catwalkmuodin, editorialkuvausten sekä elokuvien maailmassa.

Noudattamalla samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet ja hyödyntämällä ihonhoitotuoteteknologiasta tutut raaka-aineet hiustuotteisiin, saatiin toivotunlaisia KEVIN.MURPHY hiustuotteita. Ne ovat suunniteltu painottomiksi, mutta äärettömän tehokkaiksi, suorituskykyisisksi ja pitkäkestoisiksi. Ne lunastavat lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten kuin heidän asiakkaidensakin käytössä.

Tuotteissa käytetyt luonnosta saatavat raaka-aineet, vitamiinit ja aminohapot yhdessä korjaavat hiusta, estävät kaksihaaraisten syntyä, silottavat hiussuomuja ja pehmentävät hiusta, tehden yhdessä niistä vahvat ja kiiltävät. Kaikki KEVIN.MURPHY tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia.

Mikä parasta tuotteissa käytetään luonnosta saatuja uusiutuvia raaka-aineita, jotka tuotetaan kestävän kehityksen periaatteella. Ne ovat lähtöisin myös tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja sekä ekologisesti kestäviä korjuutapoja. Myös pakkausmateriaalit ovat tehty kierrätysmateriaaleista, jotka ovat kierrätettäviä tai luonnossa hajoavia pakkauksia. Suuri osa pakkauksista on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista. KEVIN.MURPHY on myös hyväksytty yhtenä harvoista valmistajista PETA–organisaation listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä. Tämä koskee sekä KEVIN.MURPHY –hoito– ja muotoilutuotteita, että COLOR.ME by KEVIN.MURPHY –ammattilaisväriä.

KEVIN.MURPHY on mukana  Al Goren ilmastonmuutosohjelmassa The Climate Reality Project ja lahjoittaa osan tuotemyynneistään  järjestölle/organisaatiolle auttaakseen kompensoimaan globaalia hiilijalanjälkeä.

Haluamme kuulua edelläkävijöihin ja tuoda tietoisuuteen tuotesarjan, jonka koko valmistusprosessin aikana on kunnioitettu niin luontoa kuin eläimiäkin. Luoden kuitenkin jotain ennennäkemättömän tehokasta, suorituskykyistä, pitkäkestoista ja painotonta.

14550944_10154622535769173_627411350_o

Jos haluat tulla testaamaan KEVIN.MURPHY tuotteita varaa aikasi hiustenpesuun. Saat rentouttavan hetken kiireisen arjen keskellä, kun pesemme hiuksesi ja viimeistelemme ne KEVIN.MURPHYN hiustuotteilla. Voi olla, että saat tuotteita myös kotiin testaukseen 😉

Leave a Reply