Tätä et vielä tiennyt hiusvärisarjamme COLOR.ME

Niin kuin moni onkin jo huomannut, että käytämme KEVIN.MURPHY:n tuotteita niin käytämme myös heidän värisarjaa COLOR.ME:tä sillä se kuvastaa liikkeemme arvoja ja asenteita. Siinä yhdistyvät ne, mitä haluamme hiusvärisarjalta. Se on erittäin suorituskykyinen, antaa luonnollisen lopputuloksen ja toimii aina opimaalisesti. Viimeistelty teknologia ja hellät luonnosta saadut ainesosat auttavat kosteuttamaan, elvyttämään ja antamaan mielettömän kiillon ilman ammoniakkia. Myös COLOR.ME värisarja on Petan “Cruelty Free” hyväksymä!

Olemme valinneet COLOR.ME:n, koska se on

Ammoniakiton väri

74 värisävyä, jotka sisältävät hunajaa, joka säilyttää kosteuden hiuksessa ja sisältää paljon vitamiineja ja mineraaleja. Hunajan antioksidanttinen ominaisuus muodostaa hiuksen pinnalle myös suojaavan kalvon värjäyksen yhteydessä.

Korkea suorituskyky

Monivivahteiset tulokset, erinomainen harmaanpeittävyys ja korkea vaalennusteho.

Optimaalinen värin toimivuus

Monipuolinen myös siksi, että yhdestä värisarjasta saa tehtyä kevytvärin, puolikesto- ja kestovärin.

 

3 ASKELEEN TEGNOLOGIA

Molekyylitakuu

Erityisen teknologian ansiosta yksikään värimolekyyli ei jää vapaaksi värjäyksen yhteydessä, jolloin värjäyksessä muodostuu vain turvallisia sidoksia. Vapaaksi jäävät värimolekyylit ovat turhia ja huuhtoutuvat pesuveden mukana luontoon. Tämä tarkoittaa pienempää riskiä ihoärsytykselle ja allergisille reaktioille sekä vähemmän rasitusta luonnolle.

Hapettumisen viivästyminen

Antaa aikaa värilevitykselle, joka takaa tasaisen värjäystuloksen.

Erityiset mikropigmentit

Väripigmentit ovat kooltaan äärimmäisen pieniä, joten ne tunkeutuvat syvälle hiukseen eivätkä jää vain hiuksen pinnalle. Lopputuloksena on kiiltävä ja terveen näköinen hius.

COLOR.ME värisarja sisältää runsaasti luonnosta johdettuja raaka-aineita, jotka kosteuttavat ja elvyttävät hiuksia. Hunaja, Granaattiomena ja Sheavoi.

Hunaja säilyttää kosteuden hiuksessa ja sisältää paljon vitamiineja ja mineraaleja. Hunajan antioksidanttinen ominaisuus muodostaa hiuksen pinnalle myös suojaavan kalvon värjäyksen yhteydessä.

Granaattiomena suojaa väriä ja siinä on UV-suoja.

Sheavoi kosteuttaa hiuksia tyvestä latvaan. Se korjaa ja suojaa ympäristövahingoilta, kuivuudelta ja hauraudelta.

14522133_10154622538534173_2146843390_o

Oletko sinä valmis saamaan terveemmän näköiset hiukset värjäyksen yhteydessä?

14585397_10154622538579173_192987101_n

Leave a Reply