Miksi valita Darphin ihonhoitosarja?

Darphin hoitolasarja, joka on käytössä hoitolassamme on monelle vielä vieras, mutta on myös niitä jotka ovat vannoutuneita käyttäjiä. He ovat niitä, jotka haluavat ihonhoitosarjan olevan täydellinen, selektiivinen ja yksityiskohtaisesti suunniteltu eli edustavan intohimoa kaikissa yksityiskohdissaan. Ne luodaan uudelleen jokaisessa öljyssä, seerumissa ja voiteessa. Tämä tuote sarja ei ole massatuotantoa vaan viimeisteltyä käsityötä ainutlaatuisilla tuotekoostumuksillaan.

Darphin historia

Vuonna 1958 kosmetiikkateollisuuden modernisoituminen oli vielä alkutekijöissä, kun Pierre Darphin, pariisilainen kinesiologi, perusti L’institut Darphin- kauneusinstituutin ja lanseerasi ainutlaatuisen hemmottelevan ihonhoitolinjan. Vahvat näkemykset, korkea vaatimustaso ja tinkimättömyys asettivat kosmeettisille hoidolle sekä asiantuntijapalveluille täysin uudet kriteerit. Näistä syntyivät ainutlaatuiset tuotekoostumukset.

Jokainen Darphin ammattilainen (myös meidän kosmetologimme) on saanut yksityiskohtaisen koulutuksen ainutlaatuisiin hierontatekniikoihin. Oikeanlainen hierontavoimakkuus sekä hierontarytmi luovat ainutlaatuisen hoitolakokemuksen. Ylellisyys yhdistettynä kokonaisvaltaiseen hoitolakokemukseen ja nautintoon moninkertaistavat tuotteiden antamat hoitotulokset sekä huomioivat kaikki aistit.

Jokainen hoitonautinto perustuu kosmetologin huolelliseen ja tarkkaan ihon kuntokartoitukseen, sekä ihosin tarpeiden ja toivomuksiesi mukaan suunniteltuun hoitoon. Tavoitteenamme on saavuttaa jokaiselle yksilöidyt huipputulokset ja luoda ainutlaatuinen hemmotteluhetki.

b_1_08_140616_darphin_decanters_ingredients_v3_016_aThe Art of Formulation

Kauneus on nautinto – luonnon parhaimmat kasviuutteet ja eteeriset öljyt, niiden silkkinen ja ihoon täydellisesti sulautuva koostumus luo ainutlaatuisen ja ylellisen tunteen.

Pienimmätkin yksityiskohdat ovat intohimo – aloitettua ylellisistä raaka-aineista kuten hienommat viinien asiantuntijat, luodaan koostumukset perinteitä kunnioittaen, hienovaraisia fysiikan- ja kemian lakeja kuunnellen.

Kokemus tuo ilon – ainutlaatuinen hoitolakokemus tai tuotteiden käyttö on mieltä ylentävä kokemus, joka luo onnellisuuden tunteita. Jokainen tuote ja tuotekoostumus huomioi ihon yksityiskohtaisesti, päämääränä täydellinen mielihyvä.

darphin-tuotteet

Ihonhoitosarja perustuu kolmeen tärkeään elementtiin

Seerumi korjaa – aamuin illoin

Seerumi tarjoaa jokaiseen ihon tarpeeseen yksilöllisen ongelmanratkaisun. Hydrofiiliset koostumukset ja huippu molekyyliteknologian ratkaisut ovat vastaus kaikkiin ihon haasteisiin. Oikean seerumin valinnassa kosmetologi osaa avustaa yhdessä, sinun toiveidesi kanssa.

Aromaattinen öljyeliksiiri tasapainottaa – iltaisin

Tämä tuote on todellinen Darphin laboratorion taidonnäyte! Kasvi- ja eteeriset öljyt on huolellisesti valikoitu ja taidokkaasti yhdistetty. Tuotteiden pitoisuudet ovat tarkasti määritelty tuomaan iholle parhaat ja välittömästi näkyvät hoitotulokset: iho uudistuu, rauhoittuu, puhdistuu, kirkastuu, kosteutuu, virkistyy ja saa nuorekkaan hehkun. Unohtamatta aromaattista tuoksua.

Hoitovoide uudistaa ja suojaa – aamuin illoin

Hoitovoiteen tehtävä on kaunistaa ihoa päivä päivältä. Tarkkaan laaditun täyteläisen kaksiosaisen koostumuksen ansiosta (vesi- ja öljyfaasit) hoitovoide uudistaa ja suojaa ihoa ja toimii synergiassa (selkokielellä: yhteisvaikutus) aktiiviaineiden kanssa. Hoitovoiteet ovat suunniteltu hoitamaan jokaisen ihon erityisiä tarpeita sekä suojaamaan ihoa. Tuoksut, värit ja koostumukset ovat hienostuneita ja aistikkaita.

darphin

Mikä on eteerinen öljy, mistä sitä saa ja mitä se tekee?

Eteeriset öljyt ovat kasvirauhasten tuottamia aromaattisia, haihtuvia, tuoksuvia molekyylejä, jotka saadaan kasvin eri osista; kukista, lehdistä, hedelmistä, kuorista, siemenistä tai juurista. Ne erotellaan kasvista uuttamalla tai tislaamalla, jolloin öljy muodostuu sadoista arvokkaista ja vaikuttavista molekyyleistä, jotka toimivat synergisesti eli yhteisvaikutteisesti keskenään.

Eteeriset öljyt elvyttävät ihoa, palauttavat, kirkkauden ja säteilyn, rauhoittavat ja puhdistavat ihoa. Ne voivat lievittää kipua ja vilkastuttaa verenkiertoa. Niillä on voimakas detox-vaikutus ja ne ovat antiseptisia, jolloin ne tuhoavat bakteereja sekä viruksia.

Eteeriset öljyt stimuloivat erityisesti aisteja luoden miellyttävän hyvän olon tunteen.

Darphin öljyeliksiirit ovat todellisia taidonnäytteitä, siksi että ne sisältävät runsaasti

välttämättömiä rasvahappoja: omega 3 & 6

vitamiineja: A, D, E

aromaattisia molekyylejä, joilla on antiseptisia ja bakterisidisia vaikutuksia.

Leave a Reply