Messujen täyteinen viikonloppu

Viime viikonloppu hujahti nopeasti muutamilla messuilla ollessa. Perjantai iltana messuiltiin ”Liekeissä parisuhteeseen!” – tapahtumassa Poltteella, joka oli suunnattu pariskunnille! Tapahtuma oli avoin kaikille ja niin jäsenet kuin uudet tulokkaatkin. Rennolla meiningillä treeniä, luentoa, pientä tarjottavaa ja tietenkin me näyttäytymässä.

Parhaat neuvo minkä luennoitsija antoi oli “Miten voin osoittaa rakkautta puolisolleni?” Vastaus: “Siten kun hän sitä haluaa”. Mikä tarkoittaa sitä, haluaako toinen kokea sen fyysisesti, visuaalisesti vai kuulemalla. Toinen ehkä tärkein oli se, että asioille ja tapahtumille ei saa antaa ennalta olettamuksia tai negatiivisista merkitystä. Positiivisen merkityksen antaminen tulevaisuudelle ja puolisolle vaikuttaa suhteen kulkuun merkittävästi.

Pariskuntia oli mielenkiintoista seurata, sillä osasta heistä aisti hieman etäisyyttä tapahtumaan tullessaan. Pienten mielikuvaharjoitusten ja tehtävien myötä pariskunnat rentoutuivat luennolla. Mikä johti siihen, että pariskunnat istui lähempänä toisiaan luennon loppupuolella. Osa otti kontaktia silittelemällä ja toiset pitivät toisiaan kädestä kiinni. Tuli niin hyvä fiilis seuratessa pariskuntien käyttäytymistä.

Meiltä voi käydä nyt hakemassa Poltteelle lahjakortin, joka oikeuttaa viikon Liekki All Inclusive jäsenyyteen eli saat viikon ilmaista treeniaikaa.

http://www.poltesali.fi/

Lauantai- ja sunnuntaipäivä vietettiin Mega Outletissa Pirkkahallissa, jossa meidän pisteemme löysi aulasta. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille sekä pisteellä pyörähtäneille <3

Leave a Reply