Kiinteä, kosteutettu ja päivettynyt iho myös talvella

Talven pimeys ja marraskuun sateet saavat meidän kaipaamaan mennyttä kesää; lämpöä, aurinkoa ja mennyttä rusketustamme. Meillä on kuitenkin tähän ratkaisu, jolla jokaisen on mahdollisuus saada kevyt päivetys, mikä sopii talveen tai tummempi rusketus, jos toiveena on saada kesäinen rusketus ja hehku iholle. Ratkaisumme on Maroccan Tanin ainutlaatuinen suihkurusketus ja asteittain päivettävät hoito- ja ylläpito tuotteet.

Mitä suihkurusketus aine on ja miten se iholla käyttäytyy?

Suihkurusketuksissa ja rusketustuotteissa ruskettava aine DHA eli Dyhydroksiasetoni on väritön sokeri, joka tuottaa ihoon ruskean värin reagoidessaan ihon keratiiniproteiinin aminohappojen kanssa. DHA:ta syntyy yleensä kasvi- ja eläinkunnassa mutta myös ihmisen sokeriaineenvaihdunnan tuotteena eli se ei ole millään lailla myrkyllinen ihmiselle. DHA reagoi siis ihon sarveiskerroksen (ihon uloin kerros) kanssa ja tuottaa oikeaa rusketusta vastaavan sävyn iholle. Ihosolujen kuoriutuessa pois myös suihkurusketuksesta saatu sävy häviää vähitellen pois ellei käytössä ole asteittain päivettäviä hoitotuotteita, jolloin rusketuksen saa säilymään pidempään.

Kuva ennen suihkurusketusta ja heti suihkurusketuksen jälkeen. Tekeytymisaika iholla 2h-4h toivotun rusketusasteen mukaan, jonka jälkeen huuhdellaan suihkussa pois. Ei kuivumis- tai kuivattelu aikaa eli heti kuiva, joten suihkurusketuksen jälkeen voi pukea vaatteet heti päälle.

Miksi valita Maroccan Tan suihkurusketus?

Maroccan Tan suihkurusketus sekä ylläpito- ja hoitotuotteet sisältävät puhdasta Argan öljyä, joka on vahva luonnontuote täynnä vitamiineja ja antioksidantteja, jota yleensä käytetään hiustuotteissa, jotta hiukset näyttäisivät terveiltä ja silkkisiltä. Tuotesarja on rikastettu Argan öljyn lisäksi E-vitamiinilla ja Aloe Veralla. Maroccan Tan rusketustuotteet ovat suunniteltu pitkäkestoisiksi ja mahdollisimman hoitaviksi, jotta iho pystyisi säilyttämään kosteuden itsessään, tehden siitä entistä kauniimman. Ainutlaatuine DermaLock teknologia muodostaa ihon pinnalle “suojamuuri”, joka lukitsee samalla tärkeät raaka-aineet iholle luoden syväkosteuttavan ja pidempään säilyvän rusketuksen. Tuote sinulle, joka haluat vain parasta.

Muuttuuko rusketus iholla oranssiksi?

Olemme valinneet rusketus sarjan käyttöömme siitä syystä, että tuotesarjalla on vaalealle ihonsävylle omat sävynsä sekä tummalle omansa. Molemmista sarjoista löytyvät lisäksi vielä vaihtoehtoja sen mukaan millaisen päivetyksen iholleen haluaa, jotta rusketuksesta saadaan mahdollisimman luonnollinen ja yksilöity sinun toiveidesi mukainen. Ainutlaatuisten ominaisuuksien lisäksi, suihkurusketus sarja  sisältävät vihreää pohjaväriä, joka auttaa neutralisoimaan ihon punakkuutta ja varmistaa sen ettei rusketuksesta tule oranssia. Miten näppärää! Kaikki samassa kosteutus, ihonhoito, rusketus ja, mikä parasta luonnollisen näköinen rusketus. 😉

img_4584

Tanning lotion 29,95€, Butter 29,95€, Luminous 29,95€

Vielä ehdit varaamaan oman suihkurusketus ajan (tarjous 30€) tai noutamaan joko itseruskettavan tai asteittain päivettävän vartalovoiteen liikkeestämme, jos haluat kevyen päivetyksen pikkujouluihin.

 

Leave a Reply