Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on loistava vaihtoehto perinteiselle meikkaamiselle. Kun kulmat ovat vahvistettu pigmentoinnilla, meikatessa pääsee huomattavasti helpommalla. Pigmentointi on myös hyvä vaihtoehto helpottamaan arkea, jos näkö on huonontunut ja meikkaaminen on hankalaa tai et vain ehdi kuluttamaan aikaasi kulmien piirtämiseen. Kestopigmentointi antaa kasvoille ryhtiä ja asiakkaan toiveista riippuen kulmista saadaan todella luonnolliset tai näyttävämmät.

Kestopigmentoinnissa pigmentti viedään ihon alle, joka antaa pitkäkestoisen ja kauniin efektin. Kestopigmetoinnin tavoite on toteuttaa asiakkaan toivomuksia niin, että lopputulos vahvistaa luonnonkauneutta ja korjaa pieniä epätäydellisyyksiä. Kestopigmentoinnilla voidaan korjata kulmakarvojen muotoa, muotoilla kulmakarvat kokonaan uudelleen, tummentaa kulmakarvoja tai tihentää kulmakarvoja.

Kestopigmentoinnin tulisi olla sovussa kasvonpiirteiden kanssa ja siksi pigmentoinin väri ja haluttu muoto käydään huolellisesti läpi. Heti toimenpiteen jälkeen pigmentointi on tummempi, mutta vaalenee n.20-50% koska väri, joka jää ihon sarveiskerrokseen hapettuu ja tummenee, ja siten irtoaa orvaskeden solujen kanssa.

 

Kestopigmentoinnin esteitä ovat

 • raskaus
 • verenvuototauti
 • kohonnut verenpaine
 • diabetes
 • psoriasis(toimenpiteen paikassa)atooppinen iho
 • infektio (kuume)
 • taipumus keloideihin.

 

Pigmentoinnin kestoon vaikuttavat asiakkaan oma

 • immuunijärjestelmä (pigmentti on vieras aine, johon elimistö saattaa reagoida eri tavoin)
 • ikä ( vanhemmilla asiakkailla solujen uusiutuminen tapahtuu hitaammin, joten pigmentointi voi kestää pidempään)
 • ihotyyppi ( rasvaisessa ihossa väri kestää vähemmän aikaa, syynä  talirauhasten vilkastunut toiminta ja ihon sarveiskerroksen taipumus paksuuntumiseen)
 • elämäntavat ja hygienia (pigmentoinnin kestoa vähentävät kaikki ne seikat jotka nopeuttavat solujen uudistumista ( esim.altistuminen auringon säteilylle ja kuorinta)

 

Kestopigmentoinnin jälkeen tulee noudattaa seuraavia hoito-ohjeita

 • Pigmentoitua aluetta ei voi kastella n. 1 viikkoon ( suihkussa ja meikin poistossa tulee välttää siis kastelemista)
 • Pigmentoitua aluetta ei saa raapia tai nyppiä.
 • Saa käyttää vain hoitoon suositeltuja hoitovoiteita.
 • Välttää intensiivistä urheilua n. 1 viikon ajan.

pigmentointi

Hygienian ja oikean hoidon avulla varmistetaan kudoksen oikeanlainen uusiutuminen ja kaunis lopputulos.

4-6 viikon jälkeen voidaan tehdä kulmien täyttö ( iho uudistuu noin kuukaudessa), jolloin voidaan asiakkaan toiveiden mukaan lisätä esimerkiksi karvoja tai tummentaa kulmia. Kulmien täyttö kuuluu meillä aina ensimmäisen laiton hintaan.

Leave a Reply