Muutoksen tuulet puhaltavat

Pahoittelut, että nettiajanvarauksemme on poikkeuksellisesti muutaman päivän pois käytöstä. Ei kannata ihmetellä, jos aikoja ei löydy siis tällä hetkellä. Ajanvaraus toimii jälleen alku viikolla, joten kyseessä on tosiaan vain viikonlopun mittainen huoltokatko.

Mutta tätä ei voi kutsua miksi tahansa huoltokatkoksi, sillä kyseessä on jotain uutta, hienoa ja mielenkiintoista erityisesti kaikille meidän kanta-asiakkaillemme. Ajanvarauksemme päivittyy uudenlaiseksi, mutta löytyy edelleen normaalisti nettisivujemme “varaa aika” osiosta sekä Facebookista. Jatkossa pystymme tarjoamaan enemmän henkilökohtaisia etuuksia kanta-asiakkaillemme, kohdistamaan tarjoukset juuri niille, joita ne mahdollisesti voisivat kiinnostaa, jolloin vältymme siltä ettemme lähettele Naistenpäivän kasvohoito tarjouksia kaikille miesasiakkaillemme. Pahoittelut vielä tästä 😀

Kerromme kuitenkin lisää seuraavalla käynti kerrallasi ja sähköposti informaatiolla kun muutos on valmis! Olemme jo aivan innoissamme tästä 🙂

Asiakaskorttimme on niin pieni, että sen voi laittaa vaikka avainnippuun. Jos vaikka hukkaat avaimesi niin tietävätpä ainakin, missä asioit niin voi helpottaa niiden löytymistä 😀

 

 

Leave a Reply