Braid Workshop – lettikurssi

Kevät on ollut liikkeessämme kehityksen ja koulutuksen aikaa. Olemme halunneet tuoda palvelustamme asiakaslähtöisemmän, kuunnella asiakkaiden toiveita ja kehittää itseämme sen pohjalta, jotta voisimme tarjota ja tuoda ammattitaitomme parhaiten esiin asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Olemme järjestäneet asiakkaillemme meikkikursseja, jotka ovat olleet suuri menestys. Yhtenä toiveena olemme saaneet myös hiustenlaitto, raudan käyttö ja kiharakursseille toiveita, nämä ovat tulossa varmasti myös tulevaisuudessa.

Muutama viikko sitten Tiina osallistui Braid Workshop – lettikurssille, joka toi paljon inspiraatiota myös kevään ja kesän juhlia sekä tulevia morsiamia ajatellen. Jos sinä olet tulevan kesän morsian, muista varata aikasi ajoissa! Tai jos haaveilet siitä, että tiimimme tulisi juhlapaikalle laittamaan sinut ja hääseurueesi valmiiksi niin muista, että sekin on mahdollista.

Tässä muutama kuva lettikurssin tuotoksista sekä tietenkin hehkeä mallimme, jonka karvaisuudesta ei kannata välittää tai pahastua 😀

Leave a Reply