Olaplex – nyt myös meillä!

Kaikki alkoi siitä, kun kaksi maailman johtavaa materiaalitekniikan ja kemian tohtoria, Eric Pressly ja Craig Hawker, jotka eivät koskaan aiemmin olleet työskennelleet hiustuotteiden parissa löivät viisaat päänsä yhteen. Ennakkoluulottomalla otteella tämä huipputiimi keksi yhden kemiallisen ainesosan, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, joka pystyy yhdistämään hiuksen rikkoutuneet sidokset – kemiallisen käsittelyn aikana ja sen jälkeen – tehden niistä entistä vahvemmat, ilman silikoneja tai öljyjä. Olaplex on myös vegaaninen, eikä sitä ole koskaan testattu eläimillä.

Mikä oikein on Olaplex?

Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.

Miten tuote toimii?

Olaplex moninkertaistaa hiuksissa olevia rikkisidoksia ja linkittää yhteen rikkoutuneita rikkisiltoja. Olaplex on ainut aine, joka todella pystyy tähän. Olaplex estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia. Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset.

Miten tuotetta käytetään?

Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kampaamoissa toteutettavien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Olaplex Blond Multiplier No.1 on hiusvärin, vaalennusaineen tai permanentin sekaan lisättävä tuote. Värin, vaalennus- tai permanenttiaineen huuhtelun jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector No.2:lla. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna.

Kenelle Olapex sopii?

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa.

Varaa oma aikasi tehohoitoon tai yhdistetään Olaplex hoito värin yhteyteen! Varaa tästä!

Olaplex_kampaamo

Leave a Reply