Ripsipidennyksille puhdistusohjeet

Olemme iloksenne lisänneet tuotevalikoimaamme uuden tuotteen! Esittelyssä Beauty wash, joka on tehty ja suunniteltu erityisesti ripsipidennysasiakkaille.

beauty wash

Jo pieni määrä Beauty Wash -puhdistusgeeliä muodostaa veden kanssa vaahdon, joka puhdistaa tehokkaasti pienimmätkin ripsien väliin jääneet epäpuhtaudet. Samalla se puhdistaa myös epäpuhtaudet ja meikin koko kasvoilta. Tuote soveltuu käytettäväksi normaalille ja sekaiholle.

Puhdistaminen pidentää ripsien ikää

Ihosta kertyy ripsien juureen ja väleihin epäpuhtauksia, kuten rasvaa, talia ja meikin jäämiä. Epäpuhtaudet voivat heikentää ripsienpidennysten kestävyyttä ja altistaa tulehduksille. Ripsien päivittäinen puhdistus auttaa ripsienpidennyksiä kestämään kauemmin.

Käyttö

Kostuta kädet ja kasvot vedellä. Jätä kämmenen pohjalle pieni määrä vettä ja annostele lisäksi herneen kokoinen määrä tuotetta. Vaahdota vesi ja geeli pehmeäksi vaahdoksi hieromalla käsiä yhteen nopein liikkein. Puhdista ripset hieromalla vaahtoa kevyin, pyörivin liikkein silmäluomille silmien ollessa suljettuina. Puhdista vaahdolla myös muu kasvojen alueen meikki. Huuhtele runsaalla vedellä. Toista tarvittaessa.

Ohjeita ripsienpidennysten käyttäjälle

• Saavu ripsien asennukseen ja ripsihuoltoihin huolellisesti puhdistetuilla ripsillä. Vältä ripsien kastelemista juuri ennen huoltoa (vähintään 2-4h ennen, jotta ripset ehtivät kuivua hyvin ennen laittoa).
• Pese ripset päivittäin vedellä ja Beauty Wash -puhdistusgeelillä.
• Pesun jälkeen painele ripset kevyesti kuiviksi, älä hankaa.
• Harjaa ripset tarvittaessa. Oikea tapa harjata ripset on yläkautta pyörittäen ripsiharjaa kevyesti tyvestä pois päin.

Leave a Reply