Fitness Seminaari – Caroliina Kinnarinen

Viime sunnuntaina järjestimme jälleen tämän syksyn Fitness Seminaarin Caroliinan kanssa jo toista kertaa. Seminaari on tarkoitettu kaikille syksyn kisaajille sekä fitness-lajeista kiinnostuneille harrastajille. Tapahtuman tarkoitus on valaista mitä kaikkea kisakaudelle tulee ottaa huomioon niin kotimaan kuin ulkomaillakin kisaillessa sekä kerrata uusia sääntömuutoksia.

Seminaarin aiheita olivat:
-Mitä kannattaa ottaa huomioon kilpailuihin valmistautuessa? Ihonhoito, kisaväri, kisabikinit, korut, meikki hiukset, lajien arvostelukriteerit, esiintyminen.
-Tämän vuoden sääntömuutokset
-Miten kannattaa valmistautua fitness-kuvauksiin?
-Kuinka kotimaan kilpailut eroavat kansainvälisistä kilpailuista?
-Uusi laji Wellness- fitness
-Kuka soveltuu fitness-kilpailijaksi ja mitä laji vaatii?

Aurinkoinen syyskuun sunnuntai toi jälleen viime kertaa enemmän ihmisiä mukanaan, joten oli ihana nähdä jälleen tuttuja viime seminaarista sekä monta uutta kasvoa. Mukana oli myös erä Daddy’s Girl- kisabikinien mallikappaleita kokeiltavaksi tai ostettavaksi edullisesti omakseen. Seminaarin päätteeksi osallistujilla oli mahdollisuus jäädä Caroliinan järjestämäään poseeraus harjoitukseen päivän päätteeksi, minne moni tytöistä vielä jäikin.

Päivä sujui rennosti ja tuntui, että jälleen aika juoksi kuin siivillä sillä yllättäen oli seminaariin varattu aika loppusuoralla. Voihan mukavasta ja mielenkiintoisesta aiheesta puhua ja keskustella, vaikka kuinka kauan kun samaan tilaan kokoontuu saman alan harrastajia. Ehkä seuraaviin seminaareihin täytyykin siis varata aikaa enemmän kuin kaksi tuntia 😀

Liikkeessämme on mahdollistua osallistua myös meikkikurssille, millä opitaan meikkauksen salat ja toiveesta käymme myös lavameikin perusteita. Toiset haluavat oppia itse tekemään meikin, mutta monet turvautuvat ammattilaisen apuun ja varaavat kisapäiville meikkauksen ja hiusten laiton. Tämän syksyn kisoihin on vielä vapaita meikki aikoja, joten jos olet meikkiä vailla ole nopea ja varaa oma aikasi kisapäivään.

Syksyyn on tulossa myös meikkikursseja, joiden vapaista paikoista ilmoitamme aina facebookissa mutta mahdollisuus on varata myös oma yksityinen kurssi omalle tiimille tai porukalle ottamalla yhteyttä s-postilla.

Leave a Reply