Henkilökunta

Tiina

Työnkuva yrityksessä: Meikkaaja, parturi-kampaaja ,ripsiteknikko ja microblading kulmien tekijä.

Parturi-kampaaja ja meikkaaja 2010

Ripsiteknikko 2017

Microblading 2019

Omaan suurta intohimoa hiuksia, kauneutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan. Tavoitteenani onkin päivittäisillä valinnoilla tukea jaksamista, energisyyttä ja kehittymistäni niin työssä kuin harrastuksissani. Siksi olen halunnut luoda paikan (TIK Salonki), jossa yhdistyvät omat arvot ja asenteeni. Käytämme liikkeessämme vain sarjoja, jotka ovat alamme huippuluokkaa ja jokaisen tuotteen kohdalla on keskitytty luomaan jotain ainutlaatuista.

Oma herkkyyteni parabeeneille (kosmetiikka tuotteissa käytettäville säilöntäaineille) on saanut minut metsästämään tuotesarjoja, jotka sopivat mahdollisimman monelle (jopa herkimmille ihotyypeille), ovat suorituskykyisiä sekä teknologisesti viimeisteltyjä ja niissä on käytetty vain parhaimpia raaka-aineita, jotka ovat suurimmalta osin luonnollista alkuperää.

Tervetuloa!

 

 Kiira

SKY-kosmetologi, ripsiteknikko

Olen TIK-Salongin kosmetologiyrittäjä Kiira. Kosmetologin töitä olen tehnyt vuodesta 2015. Erikoisosaamisenani on kasvojen ihon erikoishoidot, sekä erilaisten iho-ongelmien hoito. Minulta saatkin kattavan valikoiman erilaisia kasvohoitoja. Ripsienpidennyksiä olen tehnyt jo vuodesta 2014 ja käynyt säännöllisesti päivittämässä osaamistani eri koulutuksissa. Haluan luoda asiakkailleni oikeaoppisesti tehdyt ripsienpidennykset, jotka eivät vahingoita omia luonnonripsiä. Suoritan kaiken ohella myös sairaanhoitajan opintoja, joten tulevaisuudessa tarkoituksenani on laajentaa osaamistani myös esteettisiin hoitoihin. Kauneudenhoitoala on todellinen intohimoni ja kouluttaudun jatkuvasti uusiin hoitoihin, sekä seuraan, mitä uutta alalla tapahtuu. Tärkeintä minulle on asiakkaiden tyytyväisyys ja palvelenkin jokaista asiakasta yksilöllisesti, kuunnellen asiakkaan toiveet ja niihin vastaten.

Haluan toivottaa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi hoitoihin!