Tiimi

Tiina

Omistaja, meikkaaja, parturi-kampaaja, ripsiteknikko, microblading kulmien sekä kestopigmentointi tekijä.

  • Parturi-kampaaja ja meikkaaja 2010 (useita kursseja/koulutuksia tämän jälkeen tähän päivään asti)
  • Ripsiteknikko 2017 (useita kursseja/koulutuksia tämän jälkeen tähän päivään asti)
  • Microblading 2019
  • Kestopigmentointi 2020

Omaan suurta intohimoa hiuksia, kauneutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan. Tavoitteenani onkin päivittäisillä valinnoilla tukea jaksamista, energisyyttä ja kehittymistäni niin työssä kuin harrastuksissani. Siksi olen halunnut luoda paikan (TIK Salonki), jossa yhdistyvät omat arvot ja asenteeni. Käytämme liikkeessämme vain sarjoja, jotka ovat alamme huippuluokkaa ja jokaisen tuotteen kohdalla on keskitytty luomaan jotain ainutlaatuista.

Oma herkkyyteni parabeeneille (kosmetiikka tuotteissa käytettäville säilöntäaineille) on saanut minut metsästämään tuotesarjoja, jotka sopivat mahdollisimman monelle (jopa herkimmille ihotyypeille), ovat suorituskykyisiä sekä teknologisesti viimeisteltyjä ja niissä on käytetty vain parhaimpia raaka-aineita, jotka ovat suurimmalta osin luonnollista alkuperää.

Minuun voi olla yhteydessä mm. yrityksen toimintaan, kehittämiseen tai haastatteluissa liittyvissä olevissa asioissa.

Tervetuloa!

 

Julia

Parturi-kampaaja, ripsiteknikko, meikkaaja

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi ja kosmetologiksi, joten osaamista löytyy hiusten lisäksi myös ripsipidennyksiin, meikkeihin ja suihkurusketukseen.

Olen lapsesta asti tiennyt, että tämä on se työ mitä haluan tehdä. Rakastan asiakaspalvelutyötä ja sitä fiilistä kun saa tehdä asiakkaat iloisiksi.

 

Haluatko olla osa tiimiämme? Ole rohkeasti meihin yhteydessä ja kerro erikoisosaamisesi.