Tiimi

Image 4

Tiina

Omistaja, meikkaaja, parturi-kampaaja, ripsiteknikko, microblading kulmien sekä kestopigmentointi tekijä.

  • Parturi-kampaaja ja meikkaaja 2010 (useita kursseja/koulutuksia tämän jälkeen tähän päivään asti)
  • Ripsiteknikko 2017 (useita kursseja/koulutuksia tämän jälkeen tähän päivään asti)
  • Microblading 2019
  • Kestopigmentointi 2020

Omaan suurta intohimoa hiuksia, kauneutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan. Tavoitteenani onkin päivittäisillä valinnoilla tukea jaksamista, energisyyttä ja kehittymistäni niin työssä kuin harrastuksissani. Siksi olen halunnut luoda paikan (TIK Salonki), jossa yhdistyvät omat arvot ja asenteeni. Käytämme liikkeessämme vain sarjoja, jotka ovat alamme huippuluokkaa ja jokaisen tuotteen kohdalla on keskitytty luomaan jotain ainutlaatuista.

Oma herkkyyteni parabeeneille (kosmetiikka tuotteissa käytettäville säilöntäaineille) on saanut minut metsästämään tuotesarjoja, jotka sopivat mahdollisimman monelle (jopa herkimmille ihotyypeille), ovat suorituskykyisiä sekä teknologisesti viimeisteltyjä ja niissä on käytetty vain parhaimpia raaka-aineita, jotka ovat suurimmalta osin luonnollista alkuperää.

Minuun voi olla yhteydessä mm. yrityksen toimintaan, yhteistöihin, kehittämiseen tai haastatteluissa liittyvissä olevissa asioissa.

Tervetuloa!

Image 3

Julia

Parturi-kampaaja, ripsiteknikko, meikkaaja

“Olen valmistunut parturi-kampaajaksi ja kosmetologiksi, joten osaamista löytyy hiusten lisäksi myös ripsipidennyksiin, meikkeihin ja suihkurusketukseen.

Olen lapsesta asti tiennyt, että tämä on se työ mitä haluan tehdä. Rakastan asiakaspalvelutyötä ja sitä fiilistä kun saa tehdä asiakkaat iloisiksi.”

Image 5

Satu

Kampaaja, meikkaaja

”Olen valmistunut keväällä 2020 unelma-ammattiini kampaajaksi. Parasta tässä työssä on se, että saan käyttää luovuuttani ja saan kohdata erilaisia ihmisiä. Tykkään tehdä kaikenlaisia töitä, mutta erityisen mieluisia ovat räväkät monisävyvärjäykset ja meikkaukset.

Haluan kehittyä ja oppia uutta ja tässä työssä se on mahdollista joka päivä. Haluan olla auttamassa asiakkaita toteuttamaan yksilöllistä tyyliään.”

Image 2

Hanna

X°CRYO™ valtuutettu hoitaja

“Olen monta alaa kokeillut ja usean ammatin opiskellut iloinen asiakaspalvelija, joka on cryosta aivan innoissaan! 

Vahvuuteni on ehdottomasti jokaisen yksilöllisten tarpeiden huomioiminen ja pyrin aina pääsemään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen kaikessa tekemisessäni. Ihmiskehon tapa korjata itseään on todella mielenkiintoista ja on mahtavaa olla mukana näkemässä ja nopeuttamassa tätä prosessia luonnollisin keinoin huippukylmän avulla.

Olen kiinnostunut erityisesti kasvojen ihon terveydestä ja haaveissani olisi kehittyä kylmähoidon todelliseksi huippuasiantuntijaksi kouluttautumalla jatkuvasti lisää. Taustalla on vuosikymmenen verran kuntosaliharrastusta.”

Image

Henna

X°CRYO™ valtuutettu hoitaja

“Olen kiinnostunut liikunnasta, terveydestä, psykologiasta ja ylipäätänsä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Intohimoni on auttaa ihmisiä löytämään tämä sisäinen-, sekä ulkoinen hyvinvointi ja olen todella innoissani päästessäni toteuttamaan tätä luonnollisella avulla, XCryolla. 

Minulla on pitkä urheilutausta ja kilpaurheilen tällä hetkellä fitneksen parissa.

 Valmistun joulukuussa 2020 liikuntaneuvojaksi ja PT:ksi Varalanurheiluopistosta.”

Katri

sairaanhoitaja, auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS)

Olen aina halunnut auttaa ihmisiä, kuunnella ja olla läsnä. Työskentelen yrittäjyyden ohella sairaanhoitajana urologialla ja taustaa löytyy myös muilta erikoisaloilta hoitajan näkökulmasta. Sairaanhoitajana pääsen toteuttamaan itseäni monella tavalla, mutta kaipasin enemmän annettavaa ja löysinkin sitten itseni keväällä 2019 uuden ääreltä seksuaalineuvojaopinnoista. Jo opintojen aikana oli selvää, että tässä on se juttu. Ja tässä sitä nyt ollaan – toteuttamassa omaa, oman näköisesti monipuolisessa tiimissä!

Oma alani on jatkuvasti uutta tietoa ja taitoa tuottava, enkä malta olla oppimatta lisää. Tulevaisuudessa suuntana ovat seksuaaliterapeutin opinnot.”

Haluatko olla osa tiimiämme? Ole rohkeasti meihin yhteydessä ja kerro erikoisosaamisesi.