Kanta-asiakas ohjelma

TIK Salonki kanta- asiakkaana saat

 • Veloituksetta palveluita
 • Veloituksetta tuotteita
 • Erikoistarjouksia ja etuuksia
 • Kuulet ensimmäisten joukossa uutuuksista ja tapahtumista

Kuinka miinusta tulee kanta-asiakas ja miten se toimii?

Olet käynyt asiakkaanamme säännöllisesti vuoden aikana yli kolme kertaa. 

Haluamme palkita meillä säännöllisesti käyviä asiakkaita palkinnoilla. 

Kanta-asiakkaaksi pystyt liittymään asioimalla liikkeessämme säännöllisesti, luokittelemme kanta-asiakkaaksi sinut kun olet käynyt meillä 3-5 kertaa. Ehdotamme sinulle kanta-asiakkuutta maksutapahtuman yhteydessä, jolloin sinulle luodaan oma kanta-asiakaskortti. Kortti on pieni, joten saat kiinnitettyä sen esim. avaimenperääsi. Kortissa on viivakoodi, kanta-asiakaskoodi sekä yrityksemme logo. Tarvitset kanta-asiakaskoodia aina asioidessasi meillä, jolloin voit kerryttää pisteitä.

Kuinka pisteitä kertyy?

Kanta-asiakasjärjestelmään saat pisteitä jokaisesta käytetystä palvelusta tai ostamastasi tuotteesta. Yksi käytetty euro vastaa yhtä pistettä, 1€ = 1 piste. 

Kerrytät pisteitä myös suosittelemalla meitä ystävällesi (meillä uusi asiakas), kun hän mainitsee ensimmäisen käyntinsä yhteydessä kuullensa meistä sinulta. 

Mitä hyödyn kanta-asiakkuudesta?

Voit käyttää kertyneitä pisteitä palkinto-hoitoihin tai palkinto-tuotteisiin! Palkintoja on joka lähtöön, mitä korkeampi pistesaldo – sitä arvokkaampia palkintoja saat! 

Voit antaa palvelun myös lahjaksi ystävällesi – kirjoitamme sen lahjakortille mielellämme!

Mistä näen kertyneet kanta-asiakaspisteeni?

Kertyneet kanta-asiakaspisteet näkyvät kassakuitissa tai niitä voi kysyä liikkeestämme. 

Milloin voin käyttää pisteitä?

Kun olet saavuttanut ensimmäisen pistetasosi tai kun päätät käyttää pisteitäsi ja lunastaa palkinnon, jolloin tämä pistemäärä vähentyy kokonaispistemäärästäsi. Voit aina säästää pisteesi myös seuraavan pistetason palkintoihin.

Tässä muutamia esimerkkejä palkinto-palveluista: kulmien siistiminen, lux paketti, hiusten leikkaus, tuotteita, hiuspohjan hieronnan.

Kanta-asiakasohjelman säännöt.

 1. Maksuttomaan kanta-asiakasohjelmaamme voivat liittyä vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat liikkeessämme asioivat henkilöt. Kanta-asiakasohjelmamme tarkoituksena on palkita palvelujamme säännöllisesti käyttävät henkilöt.
 2. Kanta-asiakkaaksi liittyminen tapahtuu ainoastaan liikkeessämme palvelun tai tuotteen maksutapahtuman yhteydessä eli liittyminen esim. netin kautta ei ole mahdollista. Asiakas voi liittyä kanta-asiakkaaksi sen jälkeen, kun hänellä on vähintään kolme palveluostosta liikkeestämme.
 3. Kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen ja se on esitettävä maksutapahtuman yhteydessä. Kanta-asiakkaan kanssa samaan talouteen kuuluvien alaikäisten lapsien asioinnit voidaan pyynnöstä kirjata kanta-asiakaskortin haltijan kanta-asiakastilille. Asiakkaalla voi olla vain yksi kanta-asiakaskortti käytössään. Asiakas saa kanta-asiakaskortin mukaansa liittyessään. Jos kanta-asiakaskortti katoaa, pyydämme ilmoittamaan siitä meille.
 4. Kanta-asiakas on velvollinen antamaan oikeat yhteystietonsa liittymisen yhteydessä ja pitämään yhteystietonsa ajan tasalla. Kanta-asiakkaan henkilötietoja käsitellään TIK Salongin asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvassa henkilörekisterissä. Kanta-asiakasrekisterissä käsitellään tietoja niistä tuotteista ja palveluista, joiden ostamisen yhteydessä kanta-asiakas on tunnistettu kanta-asiakaskortin avulla. Rekisteriseloste on erottamaton osa kanta-asiakkuuden sääntöjä. Asiakas hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn liittyessään kanta-asiakkaaksemme. 
 5. Kanta-asiakasviestintä tapahtuu sähköpostin tai tekstiviestien avulla. Kertyneet kanta-asiakaspisteet näkyvät kassakuitissa tai niitä voi kysyä liikkeestä. Kanta-asiakkuudesta kertyviä tietoja käytetään toimintojen analysointiin sekä kanta-asiakkaille tarjottavien etujen ja tarjousten kehittämiseksi ja kohdentamiseksi kanta-asiakkaita kiinnostavaksi. 
 6. Kanta-asiakkuuden palkinto-ohjelman palveluiden/tuote-etujen valikoima saattaa vaihdella kausiluontoisesti sekä mahdollisten palveluvalikoimamuutosten ym takia. TIK Salongilla on oikeus muuttaa/lisätä/poistaa palkinto-ohjelman etuja ilman eri ilmoitusta sekä oikeus lopettaa kaikki kanta-asiakkuudet ilman erikseen ilmoitettua syytä.
 7. TIK Salongilla ei ole velvoitetta ilmoittaa kanta-asiakkuuden irtisanomisesta tilanteissa, jossa kanta-asiakkaan edellisestä ostoskerrasta on kulunut kaksi vuotta. Jos TIK Salonki lopettaa toimintansa, niin kaikki kanta-asiakkuudet päättyvät ilman eri ilmoitusvelvollisuutta. Asiakkuudet voidaan siirtää myös mahdolliselle uudelle omistajalle.
 8. Kanta-asiakaspisteitä ei voida vaihtaa rahaksi. Lahjakorttien osto eikä käyttäminen oikeuta kanta-asiakaspisteisiin ellei toisin mainita. Tietyt etuhintaiset palvelut ja tuotteet voidaan sulkea palkintojärjestelmän ulkopuolelle erillisellä ilmoituksella.
 9. Asiakas voi poistua kanta-asiakasohjelmasta silloin, kun hän haluaa ilmoittamalla siitä TIK Salongille.