Kosmetologipalvelut / hinnasto

KASVOT

HYDRAFACIAL™

Hydrafacial™ on markkinoiden edistyksellisin patentoitu ihonpuhdistusteknologia. Hoidossa yhdistyy kolme vaihetta: kuorinta, ihohuokosten tyhjennys epäpuhtauksista, talista ja liasta, sekä ihoa kosteuttavien tehoaineiden imeytys. 

Hydrafacial™ Clean&hydrate (Hydration) 97€ 

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Hoito kuorii, tyhjentää huokoset sekä syöttää ihoon tehoaineita.

Hydrafacial™ Deep Clean 129€ 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka vähentää ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Iho kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja kosteutetaan. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.

Hydra Facial™ Anti-Age 149€

Ikääntymisen merkkejä korjaava hoito. Hoidon aikana iho kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään, ihoon syötetään tehoaineita ja ikääntymisen merkkejä korjataan Dermabuilder™ peptidiampullin avulla. Hoidon aikana tehdään aina myös GlySal™ happokuorinta.

Hydra Facial™ Spa  129€

Hemmottelevampi Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava spa-hoito. Hoito kuorii, tyhjentää huokoset sekä syöttää ihoon tehoaineita. Spa hoitoon on lisätty hemmotteleva niska-hartiahieronta, sekä erikoisnaamio kasvoille.

 

Hydra Facial™ Body  119€

Selän ihon kuorinta, puhdistus ja tehoaineiden syöttö.

KEMIALLISET KUORINNAT ELI HAPPOHOIDOT

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat  tehokkaita ja tuloksellisia menetelmiä monenlaisten iho-ongelmien hoitoon. Happoja on erilaisia ja eri vahvuisia jokaiselle ihotyypille ja eri iho-ongelmiin. Happohoito sopii täydellisesti ikääntyvälle iholle, epäpuhtaalle ja akne iholle, epätasaisen ihon hoitoon (arvet, syvät rypyt, laajentuneet ihohuokoset) sekä pigmenttihäiriöihin. Hoidoilla voidaan myös tehokkaasti kirkastaa, elvyttää, kosteuttaa sekä uudistaa ihoa. Parhaan tuloksen saat 3-6 kerran sarjahoidolla.

Kevyt (60 min)              80 €
Keskisyvä (60 min)     90 €
Syvä (60 min)               100€

 

PHFORMULA PINNOITUSHOIDOT

Innovatiiviset ihon pinnoitushoidot perustuvat ihoa uudelleen rakentavaan lääketieteen teknologiaan. Kontrolloidut ja kemialliset pinnoitukset stimuloivat sekä kiihdyttävät aktiivisten solujen uusiutumista ihon eri kerroksissa, aloittaen ihon korjaantumisprosessin ja uuden ihon jälleenrakennuksen ilman traumaa ja ärsytystä. Pinnoitushoidoilla voidaan hoitaa kaikkia ihon häiriötiloja, ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea, kroonista punoitusta sekä couperosaa.

S.P Complex (30 min)            30 €
Kevyt ihon kuorinta tai herkkyystesti ennen pinnoitushoitoja.
Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti eli kuorinta, kosteutus

V.I.T.A C pinnoitushoito (45 min)           45 €
Kuivan ja elottoman ihon hoito. Voimakkaasti C-vitamiinia sisältävä hoitokokonaisuus kirkastaa, parantaa ihosolujen aineenvaihduntaa ja kosteuttaa ihoa. Sopii myös raskaana oleville.
Sis. alkupuhdistuksen, herkkyystestin ja kuorinnan, C-vitamiini tiivisteen ja kosteutuksen

A.G.E pinnoitushoito (60 min)       80 €
Ikääntyvän ihon hoito, joka uudistaa ja elvyttää ihon toimintoja. Hoito stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, silottaa pinnallisia ja syviä juonteita ja ryppyjä sekä hoitaa pigmenttimuutoksia.
Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

M.E.L.A pinnoitushoito (75 min)        85 €
Pigmentoituneen ja aikuisen ihon hoito. Savipohjainen ja antioksidanttinen hoito ehkäisee tyrosinaasientsyymin toimintaa melanosyyteissä, kirkastaa, estää ihon veltostumista ja hiusverisuonten laajentumista.
Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

A.C pinnoitushoito (60 min)       80 €
Rasvaisen, epäpuhtaan ja akne ihon hoito. Voimakkaasti kuoriva hoito, jonka hitaasti imeytyvät aktiiviaineet vähentävät ja ehkäisevät mikrobien kasvua sekä tulehdusta.
Sis. alkupuhdistus, herkkyystesti, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

C.R pinnoitushoito (60 min)       80 €
Herkän, punoittelevan, rosacean ja couperosa ihon hoito, joka edistää bakteerikannan tasapainottumista, vahvistaa ihoa ja parantaa sen vastustuskykyä. Hoidon aktiiviaineet kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.
Sis. alkupuhdistus, pinnoitus, erikoisnaamio, kosteutus

365 pinnoitushoito (60min)       70€

Kevyempi hapoilla tehtävä pinnoitushoito, joka sopii hyvin myös kesäaikaan. Uudistaa ihoa ja korjaa ihon häiriötiloja. Sis. alkupuhdistus, pinnoitus, erikoisnaamio, hoitovoiteet

 

MEDIK8 KASVOHOIDOT
Medik8 on englantilainen kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, jonka laadukkaat tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä. Jokainen tuote on valmistettu käsin laboratoriossa, mikä takaa niiden tuoreuden ja stabiiliuden. Vaikuttavina aineina tuotteissa on käytetty paljon antioksidantteja ja erilaisia vitamiineja, joiden imeytyvyys ihoon on taattu sen oikeanlaisella muodolla. Sarja on suunniteltu erityisesti ehkäisemään ikääntymisen merkkejä, aknen hoitoon, punoittavalle iholle ja kosteusköyhälle iholle sekä hyperpigmentaation hoitoon, mutta hoitolinjoja löytyy myös nuoren ja normaalin ihotyypin hoitoon.

Base facial – ihotyypin mukainen kasvohoito (1,5h) 75 €
Kattava ihontyypin mukainen kasvohoito, joka toteutetaan ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoitoon voit yhdistää lisäpalveluna timanttihionnan tai ultraäänipuhdistuksen.
Sis. ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, kasvohieronta, naamio, seerumi, hoitovoiteet

Lisäpalvelut kasvohoitoon

Timanttihionta +15 €
Ultraäänipuhdistus +15 €
Kulmien siistiminen +10 €
Kulmien siistiminen ja värjäys +15 €

Balancing facial – syväpuhdistava kasvohoito (75 min) 75 €
Syväpuhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle ja akneiholle.
Sis. ihoanalyysi, alkupuhdistus, entsymaattinen hedelmähappokuorinta, mekaaninen puhdistus, syväpuhdistava naamio, seerumi, loppuvoide

Age defying facial – kiinteyttävä kasvohoito (75 min) 79 €
Anti-age kasvohoito ikääntyvälle iholle.
Sis. Ihoanalyysi, alkupuhdistus, entsymaattinen hedelmähappokuorinta, silmänympärysihon kemiallinen kuorinta, kevyt hieronta, naamio, seerumi, loppuvoide

Radiance facial – kirkastava kasvohoito (60 min) 70 €
Kirkastava, heleyttävä ja uudistava kasvohoito.
Sis. ihoanalyysi, alkupuhdistus, entsymaattinen hedelmähappokuorinta, kevyt hieronta, naamio, seerumi, hoitovoiteet

Calming facial – herkän ihon kasvohoito (60 min) 70 €
Kasvohoito herkälle ja couperosa iholle rauhoittamaan, vahvistamaan ja vähentämään ihon punaisuutta. Sopii myös hajusteyliherkille.
Sis. ihoanalyysi, alkupuhdistus, kevyt kuorinta, hieronta, naamio, seerumi, hoitovoiteet

Relaxing facial- Rentouttava kasvohieronta (30 min) 30 €
Kasvojen ja niska-hartia seudun hieronta ravitsevalla öljyllä.

Sis. alkupuhdistuksen ja hoitavan öljyn

Revitalising eye ritual – silmänympärysihon hoito (40 min)  40 €
Hoito kosteuttaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa. Rentouttava lymfaattinen hieronta poistaa tehokkaasti nesteitä ja vähentää turvotusta silmien ympärillä. Mahdollista myös yhdistää lisäpalveluna kaikkiin kasvohoitoihin.
Sis. alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta, lymfaattinen hieronta, seerumi, naamio, hoitovoide

DERMAROLLER MIKRONEULAUS

Hellävarainen ja tehokas mikroneulaus eDermastamp laitteella.

Kasvot 140 € 
Kasvot ja kaula 150 € 
Kasvot, kaula ja decolte 160 €

Lisäpalveluna puudutus +15 e

 

KASVOJEN LYMFAHIERONTA 45 min    45€

Kasvojen esteettinen lymfahieronta poistaa kasvoilta nestettä ja turvotusta, sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa. Lymfalla voidaan luonnollisesti parantaa ihon ulkonäköä, tasoittaa sen väriä ja häivyttää pieniä juonteita.

LAITEHOIDOT

Timanttihionta 60 €

Timanttihionta on tehokas ihon kuorinta, jolla saadaan puhdistettua ja kirkastettua ihoa.

Sis. alkupuhdistuksen, laitehoidon, naamion, ihotyypin mukaisen hoitovoiteen.

Ultraäänikuorinta 60 €

Ultraäänikuorinta on hellävarainen syväpuhdistava kasvohoito, joka irrottaa kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti ihoa kirkastaen. Ultraääni nostaa epäpuhtauksia huokosista ihon pintaan ilman kipua.

sis. alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, naamion ja ihotyypin mukaisen hoitovoiteen.

 

 

RIPSIENPIDENNYKSET    

Klassiset ripset (2 h)                     110€
Yksi klassinen kuitu asennetaan yhteen luonnolliseen ripseen.

Volyymiripset (2,5 h)                  120€
Useita ohuempia volyymikuituja asennetaan viuhkassa yhteen luonnolliseen ripseen. Volyymin määrää voi säädellä viuhkan tuuheuden mukaan. Volyymitekniikalla saat joko todella luonnolliset tai näyttävät ripset.

Megavolyymiripset (3,5-4h)                145€

Normaali huolto (75 min)         60€                                                                                                Huoltoväli 3-4 viikkoa

Iso huolto (90 min)         70€                                                                                                              Huoltoväli 4-5 viikkoa

Megavolyymihuolto (2-2,5h)        85€

Pikafiksaus (30 min)         30€          

Ripsien poisto (30 min)         20€

KESTOVÄRJÄYKSET

Kulmien muotoilu ja värjäys (30 min)         22 € 
Kulmien muotoilu (30 min)         18 €
Ripsien värjäys (30 min)         15 €
Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu (30 min)        30 €

LASHLIFT RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Ripsien kestotaivutuksella omat luonnonripset taivutetaan kaarevammiksi, jolloin niistä saadaan näyttävämmät ja pidemmän näköiset. Taivutus kestää ripsissä niiden uusiutumisajan eli noin 4-12 viikkoa.
Lashlift ripsien kestotaivutus (60 min)         60 €
+ väri (75 min)       70 €

SOKEROINNIT

Sokeroimalla ihokarvat poistetaan hellävaraisesti luonnollisella sokerimassalla. Sokerointi vähentää säännöllisesti tehtynä karvan kasvua ja muuttaa niiden laatua hennommaksi. Menetelmä kuorii samalla ihoa jättäen sen karvattomaksi ja silkin sileäksi. Sokerointi vaatii karvan pituudeksi yli 3mm. Käytämme sokeroinnissa Alexandrian sokereita.

Sääret (30 min)                    35 €
Reidet (40 min)                    40 €
Koko jalat (60 min)             60 €
Käsivarret (30 min)            30 €
Kainalot (20 min)                22 €
Bikiniraja (30 min)             30 €
Brassi (45 min)                    60 €
Kasvot (15 min)                   15 €            

 

 

Peruutukset on tehtävä 24h ennen varattua aikaa. Muussa tapauksessa veloitamme 50% palvelun hinnasta.