Maroccan Tan -suihkurusketus / hinnasto

Maroccan Tan rusketussarjassa yhdistyvät Argan öljyn hoitavat ja syväkosteuttavat ominaisuudet yhdessä E vitamiinin kanssa, jotka auttavat kosteuttamaan ja pitämään ihoa silkinpehmeänä, samalla antaen kauniin rusketuksen.

Sarjan ainutlaatuiset ominaisuudet yhdistävät rusketusaineiden, ihoa kiinteyttävien ja kosteutta lukitsevien aineiden ominaisuudet, jotka takaavat tasaisen sekä täydellisen luonnollisen sävyn. Rusketuksen saa pysymään kauniimpana käyttämällä sarjan kotihoitotuotteita sillä argan öljyn syväkosteuttavat vaikutukset auttavat virheettömän ja tasaisen rusketuksen säilymistä iholla pitkään. Kotihoitotuotteista löytyy niin itseruskettavia sekä asteittain ruskettavia tuotteita.

Tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille, lisäksi vain 1 tai 4 tunnin vaikutusaika (tuotteesta riippuen) ja rusketusaineiden nopea kuivamisaika nostavat tämän sarjan alansa ykköseksi!

Suihkurusketusnesteet eivät sisällä alkoholia, sulfaatteja, PEG:tä (polyethylene glycol) tai parabeeneja.

Suihkurusketuksen jälkeen iho ei jää tahmeaksi tai öljyisen tuntuiseksi, vaan kuivahtaa nopeasti samalla kosteuttaen ihoa.

tripla_morrocan_tan.jpg

 

Suihkurusketus (koko vartalo) 33€

 

Huomio, kun olet tulossa suihkurusketukseen

-Ihokarvojen poistoa on hyvä välttää 48h ennen rusketusta.

-Käy suihkussa ja kuori iho edellisenä päivänä, jotta ylimääräinen kuollut ihosolukko ja muut mahdolliset ylimääräiset aineet poistuvat iholta.

-Vältä ihoa kosteuttavien pesu- ja kuorintatuotteiden käyttöä, jotta rusketus imeytyy tasaisesti iholle.

-Vältä käyttämästä kostetuttavia voiteita, rasvoja ja öljyjä ennen rusketusta.

-Pukeudu tummiin löysiin vaatteisiin, ja kenkiin, jotka eivät hierrä ihoa.

-Älä käytä mitään kosteusvoiteita, deodoranttia tai hajuvettä, kun tulet rusketukseen tai välittömästi sen jälkeen.

Noudattamalla ohjeita ennen rusketukseen tuloa ja saamiasi ohjeita rusketuksen jälkeen takaamme parhaimman lopputuloksen rusketukselle.