Dermaroller® mikroneulaus

MIKRONEULAUS

Mitä mikroneulaus on?
Mikroneulauksella eli kollageeni -induktioterapialla (CIT-hoito) voidaan tehokkaasti vaikuttaa ihon ulkonäköön ja kuntoon. Se on elvyttävä ja uudistava hoito, jonka avulla lisätään luonnollisella tavalla ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa.  Hoidon avulla voidaan kosteuttaa, kiinteyttää, häivyttää juonteita, ehkäistä ikääntymisen merkkejä, parantaa ja tasoittaa ihon väriä, pienentää ihohuokosia, ehkäistä talin tuotantoa, häivyttää arpia (esim. akne- ja raskausarvet) sekä ihon pigmenttimuutoksia. Varsinaiset hoidon tulokset näkyvät ihon uusiutuessa noin 4 viikon päästä hoidosta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hoitoa suositellaan aina 3-5 kerran sarjahoitona. Arpien hoito vaatii aina useampia hoitokertoja ja sitoutumista säännöllisiin käynteihin, jotta tulokset olisivat mahdollisimman hyvin saavutettavissa.

Eri mikroneulaustekniikat

Mikroneulaus eDermastampilla®
Iho käsitellään mikroneulauslaitteella, joka neulaa ihoa tasaisesti ja tarkasti  pystysuoraan tehden hoidon hellävaraisesti ja kivuttomammin. Neulan pituus valitaan asiakkaan ihon ja hoitoalueen mukaan, ja sitä voidaan vaihdella hoidon aikana. Hoito saa aikaan ihossa kevyen ”vaurion”, jolloin iho alkaa tuottaa moninkertaisesti kollageenia ja elastiinia. Hoidon aikana laite syöttää iholle myös aktiiviaineita (hyaluronihappoa) , jotka pääsevät imeytymään tehokkaasti tehtyjen kanavien avulla syvemmälle sinne ihon kerroksiin, missä ne pääsevät vaikuttamaan parhaiten.

Mikroneulaus Dermarollerilla®                                                                                                  

Iho käsitellään mikroneulausrullalla, jonka päässä on 162 ohutta neulaa. Neulan pituus valitaan asiakkaan ihon ja hoitoalueen mukaan. Hoito saa aikaan ihossa kevyen ”vaurion”, jolloin iho alkaa tuottaa moninkertaisesti kollageenia ja elastiinia. Hoidon aikana iholle levitetään aktiiviaineita (hyaluronihappoa) , jotka pääsevät imeytymään tehokkaasti tehtyjen kanavien avulla syvemmälle sinne ihon kerroksiin, missä ne pääsevät vaikuttamaan parhaiten.

Hoidon jälkeen
Hoidon jälkeen iho saattaa olla punoitteleva. Hoidettua aluetta ei tule kosketella hoidon jälkeen, jolloin ehkäistään bakteerien pääsy iholle ja tulehdukset hoitoalueella. Saunomista ja hikiurheilua tulee välttää hoidon jälkeen kahden päivän ajan. Huomioi myös, ettei kasvojen ihoa saa meikata kuuteen tuntiin hoidon jälkeen. Tärkeää on muistaa hyvä hygienia hoitoalueella ja vaihtaa esimerkiksi tyynyliina puhtaaseen. Hoidon jälkeen ihon kosteuttaminen on erityisen tärkeää oikeanlaisella hoitovoiteella ja tehoaineilla. Keskustelethan kosmetologin kanssa oikeanlaisten voiteiden käytöstä heti hoidon jälkeen.

Hoidon kontraindikaatiot eli esteet 
– hoitamaton diabetes
– taipumus keloideihin eli arpikudoksen liikakasvuun
– tulehdussairaudet hoidettavalla alueella (esim. herpes)
– ihosyöpä tai pahanlaatuinen kasvain                                                                                              – todella herkkä ja erittäin couperoottinen iho

Dermaroller® on maailman johtava mikroneulaustuotemerkki. Laitteilla on ainoana Suomessa lääkinnällinen CE-merkintä. Dermaroller®-hoitolassa voit aina luottaa siihen, että saat parhaan mahdollisen ja turvallisen hoidon. Dermaroller® on myös FDA-rekisteröity.

Kuvahaun tulos haulle aito dermaroller