X°CRYO™

X°CRYO™ Tampere 

Oletko huomannut kasvoissasi viime aikoina normaalia enemmän ryppyjä tai ihomuutoksia?
 
Olisiko mahdollisesti kollageenin tuotanto hidastunut iän myötä?
 
Vaivaako turvotus ja silmäpussit aamuisin huonosti nukutun yön jälkeen? Tai jostain muusta syystä?
 
Onko sinulla atooppinen iho tai kärsitkö alituiseen ruusufinneistä?
 
Kärsitkö kiusallisesta aknesta, johon olet kokeillut mielestäsi jo kaikkea ja luopunut toivosta?
 
Kipuileeko paikkasi reuman tai loukkaantumisen vuoksi?
Onko sinulla psoriasis?
 
Vaivaako olkapää, polvi tai kyynärpää?
 
Kärsitkö migreenistä tai päänsärystä?
 
 
 
XCryo huippukylmähoito on lääkkeetön ja kemikaaliton, joten se sopii useimmille meistä. Paikalliskylmähoito auttaa lähes kaikkiin iho-oireisiin ja ihon epäkohtiin. Huippukylmän aiheuttama termoshokki ihon pinnalla tuhoaa tulehduksia aiheuttavat bakteerit ja myös sienipohjaiset ihottumat, jotka eivät kykene selviä alhaisissa lämpötiloissa. Kylmähoito supistaa myös verisuonia hoidon aikana ja sen jälkeen tapahtuva verisuonien laajentuminen eli vasodialaation auttaa puhdistamaan ihoa ja kudoksia sisältä päin. Termoshokin jälkitilassa iho saa kiihtyneen verenkierron mukana sen hyvinvointia edistäviä hormooneja, entsyymejä sekä ravinteita mikä nopeuttaa iho-oireiden paranemista ja ihon kykyä palautua.
 

X°CRYO™ KASVOHOITO

Cryokasvohoidon avulla voidaan iholta ja sen alaisista kudoksista poistaa toksiineja ja hoitaa näin monia iho-oireita kuten aknea, ruusufinneja jne. Cryohoito parantaa kasvojen kudosten verenkiertoa, vähentää turvotusta ja nopeuttaa ihon kollageenituotantoa kiinteyttäen ja nuorentaen näin kasvojen ulkonäköä. Huippukylmä pienentää myös ihohuokosia, virkistää ja palauttaa ihon luonnollisen ja terveen hehkun.
Kasvomaskin intensiivinen sininen LED valo auttaa tehokkaasti aknen ja pienten ihotulehdusten hoidossa tuhoamalla ei toivottuja bakteereja ja desinfioimalla huokosia ja ihokudoksen syvempiä kerroksia.
 
 
APUA TURVOTUKSEEN JA NESTEEN POISTOON KUDOKSISTA
 
Yksi huippukylmähoidon vaikutuksista on turvotuksen nopea vähentyminen. Liiallinen nesteen kertyminen aiheuttaa usein kipuja ja särkyä jotka voidaan poistaa tehokkaasti kylmähoidolla. Myös kivuliaat lihasjumit avautuvat kireiden lihasten rentoutuessa cryohoidon avulla. Loukkaantumisesta tai esim. leikkauksesta johtuva turvotus hidastaa palautumista ja vaikeuttaa kuntoutusta, joten turvotuksen poistaminen kylmähoidolla nopeuttaa ja helpottaa toipumista. Kaikkien nivelten liikkuvuutta voidaan parantaa kohdistetulla paikallishoidolla sopivalla applikaattorilla.
 

HINNASTO

 
X°CRYO™ hoito 30€
(hoidon aikana voidaan tehdä kasvohoito ja hoitaa useampaa paikkaa yhdellä kerralla. Kuitenkin niin, että hoidetaan joko yläkroppaa tai alakroppaa, jotta hoidosta saadaan paras mahdollinen hyöty irti)
 
3 x sarjahoito 85€
5 x sarjahoito 130€
10 x sarjahoito 240€
 
KK – kortti 250€ 
(Voit käydä vaikka päivittäin hoidattamassa paikkojasi)
 
Sarjahoidosta ja KK-kortista voi kysyä lisää henkilökunnaltamme tai miettiä jatkohoitoja ensimmäisen hoito kerran yhteydessä yhdessä ammattilaisen kanssa.

Peruutukset tulee tehdä 24h ennen varattua aikaa, tai veloitamme 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista veloitamme koko palvelun hinnan. Maksamattomat laskus laitamme suoraan perintään. Varattuasi ajan sitoudut ehtoihin.