Yritys

TIK Salonki tarjoaa parturi-kampaamo ja kosmetologin palveluita kaikille, jotka haluavat ainutlaatuisen hemmottelu hetken itse tai antaa lahjaksi. Tehtävänämme on luoda jokaisesta käyntikerrasta oma ainutlaatuinen kokemuksensa, jolloin sinulla on aikaa rauhoittua ja rentoutua hetki arjen keskellä. Korkea, avara ja tyylikäs tila on tehty juuri sinua varten, joka haluat kokonaisvaltaisia kauneudenhoitopalveluita itsellesi, lahjaksi, joukkueellesi, seurallesi tai kilpatiimillesi. Olemme sinua varten.

Käytössämme ovat alamme huipputuotteet kuten ainutlaatuinen hiustuotesarjat ELEVEN sekä KEVIN.MURPHY, joiden tuotteet ovat suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärettömän suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi. Kaikki KEVIN.MURPHY -tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Sama pätee myös ELEVENIN tuote sarjaan; parabeeniton, väriä haalistamattomat shampoot ja hoitoaineet, ei eläinkokeita sekä kierrätettävät pakkaukset.

Darphin ainutlaatuisesti hemmotteleva ihonhoitosarja, joka pohjautuu vahvasti täsmävaikutteisiin hoitoseerumeihin ja aromaattisiin öljyeliksiireihin taaten sinulle ainutlaatuisen, henkilökohtaisen sekä aromaterapeuttisen hoitokokemuksen.

Ottamalla yhteyttä riittävän ajoissa, olemme varattavissa palvelukseen myös kokonaisille seuroille ja tiimeille esim. kisamatkoille tai voimme järjestää liikkeessämme yksityistilaisuuden esim. yrityksille ja ryhmille..

Tervetuloa!